Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Bestellingen:
Bestellingen kunnen alleen via onze webshop geplaatst worden. Bestellingen dienen direct te worden betaald en na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling
worden verzonden.
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan altijd een bevestiging per e-mail. Als dit niet het geval is dan is de bestelling niet bij ons aangekomen. U kunt dan contact met ons opnemen.

Prijzen:
Alle door Ur fashion vermelde prijzen zijn uitgedrukt in Euro en exclusief verzendkosten.
(Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.)

Betaling:
IDEAL: betalen is mogelijk middels Ideal. Makkelijk direct online je betaling voldoen.

Verzendkosten (binnen Nederland):
De verzendkosten bedragen standaard EUR 2,95.
Bij verzending per envelop of met pakket per TNT onverzekerde pakketpost, is er helaas geen mogelijkheid tot verhalen van de schade bij verlies, diefstal of beschadiging.

Bij besteding vanaf € 50,- is de verzending GRATIS.

Assortiment:
Wij proberen onze website altijd zo goed mogelijk up to date te houden. Echter nu kan het gebeuren dat onze leveranciers een product niet langer leveren. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen om te kijken voor een vervangend product.

Levertijd:
Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, zal uw bestelling binnen 1 werkdag worden verstuurd.

Annuleren:
Na ontvangst van de betaling is de bestelling definitief en de overeenkomst bindend.
Annuleren van de bestelling is dan helaas niet meer mogelijk.

Product niet leverbaar:
Ur fashion heeft haar producten ook in een winkel staan. Hierdoor kan het dus voorkomen dat een artikel besteld wordt in de webshop en tevens verkocht wordt in de winkel.Indien wij niet voldoende voorraad meer hebben om beide te leveren, is onderstaande van toepassing. Uiteraard zullen wij eerst kijken of we wellicht het product nog kunnen nabestellen bij de leverancier.

Annuleren indien niet leverbaar: 
Indien tijdens de leveringstermijn een product of een onderdeel daarvan niet voorradig blijkt te zijn zal Ur fashion in overleg met de klant voor dit product een overeenkomstig alternatief bieden.
Indien de klant niet akkoord gaat met het aangeboden alternatief, heeft Ur fashion het recht om over te gaan tot annuleren van de bestelling en terug storten van het betaalde bedrag op uw rekening.

Retourneren:
Klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. De klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten. Ook kunnen lichte afwijkingen voorkomen aangezien een aantal producten met de hand worden vervaardigd. Indien de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient de klant Ur fashion daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14  dagen na aflevering aan Ur fashion te retourneren. Artikelen retourneren kan naar:
Ur fashion
Oegstgeeststraat 147
5045 TZ Tilburg

Na ontvangst van de geretourneerde producten wordt binnen 7 dagen het betaalde factuurbedrag, met aftrek van de verzendkosten, aan u overgemaakt.
De kosten voor het retourneren van het product is voor rekening van klant.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de producten nog ongebruikt in de originele verpakkingen zitten.

Persoonsgegevens:
Uw persoongegevens worden enkel en alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. Mocht u zich ook hebben aangemeld voor de nieuwsbrief, dan zult u wel onze nieuwsbrief ontvangen op het door u opgegeven mailadres.

Gegevens:
Ur fashion
Oegstgeeststraat 147
5045 TZ Tilburg
KVK nummer: 61639907
BTW nummer: NL001798487B80